2022. 09. 24. szombat

Gellért, Mercédesz
1 EUR 406 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • A 90 éves Novák „Tata” köszöntésére hozott létre weboldalt a Kultúrpart!

A 90 éves Novák „Tata” köszöntésére hozott létre weboldalt a Kultúrpart!

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas magyar koreográfus, Novák Ferenc március 27-én ünnepli 90. születésnapját.

 A jeles alkalomból a Kultúrpart weboldalt hozott létre, melynek célja, hogy a virtuális térben köszönthessék a koreográfust, etnográfust, együttesvezetőt, apát és nagyapát barátai!

Közösségek és intézmények, tanítványok és munkatársak ünneplik a mestert, amely tartalmak bárki számára elérhetőek március 27-től a www.novaktata.hu oldalon:

– fia, Novák Péter zenekarával, az Etnofonnal adja elő Apa véd című számát – premier: 03.27. 15:00

– a Bihari János Táncegyüttes alapítója korszakos koreográfiáiból közöl válogatást;

– a Nemzeti Táncszínház az ünnepelt kalandos életútjáról készült interjút, valamint az intézményben bemutatott előadását teszi elérhetővé – premier: 03.27. 20:00

– a Hagyományok Háza pedig a Rendhagyó történelemóra című előadásának 2020-ban rögzített felvételét mutatja be a születésnap alkalmából 
– premier: 03.27. 20:00

Az oldalon tisztelői is köszönthetik a Nemzet Művészét képpel, videóval, írott tartalommal egyaránt, így a jókívánságok nyilvánosan is megjelennek majd.

Figyelem: az oldal meglepetés az idős művésznek, létrejöttéről családtagjai szeretnék informálni, ezért kérjük, március 27-én 12 óráig kezeljék bizalmasan a hírt; további információkkal, interjúkéréssel az alábbi címen állunk rendelkezésükre: szentkuty.nikolett@kulturpart.hu!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek