2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 366 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • A 90 éves Novák „Tata” köszöntésére hozott létre weboldalt a Kultúrpart!

A 90 éves Novák „Tata” köszöntésére hozott létre weboldalt a Kultúrpart!

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas magyar koreográfus, Novák Ferenc március 27-én ünnepli 90. születésnapját.

 A jeles alkalomból a Kultúrpart weboldalt hozott létre, melynek célja, hogy a virtuális térben köszönthessék a koreográfust, etnográfust, együttesvezetőt, apát és nagyapát barátai!

Közösségek és intézmények, tanítványok és munkatársak ünneplik a mestert, amely tartalmak bárki számára elérhetőek március 27-től a www.novaktata.hu oldalon:

– fia, Novák Péter zenekarával, az Etnofonnal adja elő Apa véd című számát – premier: 03.27. 15:00

– a Bihari János Táncegyüttes alapítója korszakos koreográfiáiból közöl válogatást;

– a Nemzeti Táncszínház az ünnepelt kalandos életútjáról készült interjút, valamint az intézményben bemutatott előadását teszi elérhetővé – premier: 03.27. 20:00

– a Hagyományok Háza pedig a Rendhagyó történelemóra című előadásának 2020-ban rögzített felvételét mutatja be a születésnap alkalmából 
– premier: 03.27. 20:00

Az oldalon tisztelői is köszönthetik a Nemzet Művészét képpel, videóval, írott tartalommal egyaránt, így a jókívánságok nyilvánosan is megjelennek majd.

Figyelem: az oldal meglepetés az idős művésznek, létrejöttéről családtagjai szeretnék informálni, ezért kérjük, március 27-én 12 óráig kezeljék bizalmasan a hírt; további információkkal, interjúkéréssel az alábbi címen állunk rendelkezésükre: szentkuty.nikolett@kulturpart.hu!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most, hogy újra nyitnak a mozik, Ideje moziba menni címmel rendez országos fesztivált a Cirko Film magyar filmforgalmazó cég 2021. május 27. és 30. k…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum