2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Egy márka a hétköznapi stílust kedvelőknek

Sokan úgy vannak vele, hogy szeretnének stílusosan és trendin megjelenni a hétköznapokon, de nem találnak rá arra a márkára, amellyel mindez megvalósítható. Nem kell azonnal a legdrágább és legfeltűnőbb ruhákat és cipőket megvenni, hiszen sokszor bőven elegendő egy olyan brand, amely mindezt egyszerre megadja számunkra. 

 

 

 

 

 

Ebben a cikkben egy olyan márkát mutatunk be, amely a hétköznapi stílust kedvelők számára gyárt különféle kiegészítőket.

Honnan induljunk ki?

Először azt kell meghatározni, hogy mik azok a ruhadarabok és cipők, amikre szükség lehet a mindennapok során. Más típus passzol egy vendéglátóshoz, más egy marketingeshez, más egy állami cégnél alkalmazott személyhez. Ez már önmagában meghatározza azt, hogy mely brandek jöhetnek szóba.

A Borgo.hu Heavy Tools darabjai azonban bárki számára elérhetőek. Kevesen tudják, de egy magyar márkáról van szó, amely már az egész európai piacon elismert nevet szerzett magának. Nem véletlenül annyira büszkék arra, amit létrehoztak, hiszen ma már nemcsak itthon, hanem bizony külföldön is árulják a termékeiket. Bár az is tény, hogy nem egészen úgy indult a dolog, ahogy azt gondolnánk.

A Heavy Tools sikere

Nem akarunk senkit megtéveszteni, tudni kell, hogy a Heavy Tools gyökerei más országból származnak. A márka 1988-ban Ausztriából indult útnak, pontosabban Heid városában. A Feldtanzer testvérek saját maguknak és ismerőseiknek kezdtek el szörfdeszkákat készíteni. Ekkor találták ki a nevet is, azaz a Heavy Toolst.

A nagy siker miatt egyfolytában azon dolgoztak, hogy új piacokra törjenek be és egyre több extrém sport területét lefedjék. Ezáltal idővel a snowboard piac is elérhetővé vált számukra, amely később az egyik fő termékcsoporttá vált. A kínálat a 90-es években még tovább nőtt, ezáltal bicikliket is elkezdtek árulni. Idővel az osztrák cég megszűnt, majd a magyar leányvállalat örökölte meg azt 1997-ben. Azóta magyar kezekben van, és ekkor kezdtek el ruházati cikkeket tervezni.

Milyen egy Heavy Tools ruha?

A márka kabátjai a stílusos megjelenést ötvözik a meleg komforttal és a sportos funkcionalitással. A felsők és a pólók mindig passzolnak az adott öltözékhez, legyen szó alkalmiról vagy éppen sportos megjelenésről. Hatalmas öröm volt azonban, amikor a portfólió cipőkkel bővült, hiszen így szinte minden termékkategóriát lefedtek, ami az öltözködést illeti.

A márka mögött fiatalok állnak, akik kitartóan építik a brandet, hogy folyamatosan ott legyenek a legnagyobbak között. Az általuk kínált darabok megtalálhatóak szinte bármelyik plázában, emellett számos márkaboltot működtetnek, nagy sikerrel.

A Borgo.hu téli bakancsai, a vastag dzsekijei, valamint a sáljai és egyéb kiegészítői minden igényt kielégítenek. Legyen szó fiatalról, idősről, nőről vagy férfiról, nincs olyan termékcsoport, amiben ne találnánk magunknak hozzánk passzoló ruhát vagy cipőt./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek