2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Változások a Miskolc Holding Zrt. Igazgatóságában

Az önkormányzati tulajdonú Miskolc Holding Zrt. eddig négy tagú Igazgatóságának létszáma – Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének augusztus végi ülésén született döntése alapján – öt főre változott.

 

Néhány héttel ezelőtt Koleszár Péter a több mint két évtizede az informatika területén tevékenykedő 45 éves szakember került új tagként a testületbe, mostantól pedig Varga István is tagja az Igazgatóságnak. A 65 éves sajószentpéteri születésű üzletember, közgazdász, az elmúlt évtizedekben több nagyvállalat irányításában is részt vett. 2002 és 2009 között például a Shell Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatói pozícióját töltötte be, de nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztereként is dolgozott a Bajnai-kormány idején.

 

A Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága hétfői ülésén új elnököt is választott. Júliusban Kamarás Miklós az Igazgatóság akkori elnöke jelezte, hogy lemond elnöki tisztségéről, de Igazgatósági tagként továbbra is segíti a testület munkáját. Az Igazgatósági tagok egyhangú szavazata alapján mostantól az elnöki tisztséget Varga István látja el.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…