2022. 01. 19. szerda

Sára, Márió
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF

Változások a Miskolc Holding Zrt. Igazgatóságában

Az önkormányzati tulajdonú Miskolc Holding Zrt. eddig négy tagú Igazgatóságának létszáma – Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének augusztus végi ülésén született döntése alapján – öt főre változott.

 

Néhány héttel ezelőtt Koleszár Péter a több mint két évtizede az informatika területén tevékenykedő 45 éves szakember került új tagként a testületbe, mostantól pedig Varga István is tagja az Igazgatóságnak. A 65 éves sajószentpéteri születésű üzletember, közgazdász, az elmúlt évtizedekben több nagyvállalat irányításában is részt vett. 2002 és 2009 között például a Shell Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatói pozícióját töltötte be, de nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztereként is dolgozott a Bajnai-kormány idején.

 

A Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága hétfői ülésén új elnököt is választott. Júliusban Kamarás Miklós az Igazgatóság akkori elnöke jelezte, hogy lemond elnöki tisztségéről, de Igazgatósági tagként továbbra is segíti a testület munkáját. Az Igazgatósági tagok egyhangú szavazata alapján mostantól az elnöki tisztséget Varga István látja el.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Oltási akció
Az omikron vírusvariáns már Magyarországon is erőteljesen terjed, várhatóan tovább emelkedik a fertőzöttek száma. Ez a vírusvariáns rendkívül fertőzők…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum