2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Újabb hazug állítással szándékosan tévesztené meg a Fidesz a miskolciakat

Újabb hazug állítással szándékosan tévesztené meg a Fidesz a miskolciakat

Döbbenetes, hogy tud pénzügyi szakember olyan hamis állítást tenni, mint a miskolci Fidesz politikusa. Soós Attila Miskolc város gazdálkodásával kapcsolatban azt a hazugságot terjeszti a kormányzat egyik szócsövében, hogy a városnak június végéig kellett volna visszafizetnie korábban kiadott kötvényei ellenértékét. A fideszes politikus a város pénzügyi bizottságának elnöke azzal sincs tisztában, mi a valós határidő. Ha ezt a lényeges adatot nem tudja kezelni, kérdés, a bizottság vezetőjeként az elmúlt több mint két és fél évben hány hasonló számszerű tévedéssel intézte a pénzügyi bizottság ügyeit.

Rosszindulatú félrevezetése, amit most a miskolciakkal szemben alkalmazott, ugyanakkor máskor is okozhat még kínos pillanatokat számára a nyilvánosság előtt. Mi lesz például akkor, ha a Fidesz legfőbb párvezetője – akit párt a főkommunikátora csak Toldi Miklóshoz hasonlít – fogja helyre tenni, ha az ő születésnapját is benézi, és több hetes különbséggel küld üdvözlőtáviratot?

Soós Attila hazugsága szándékos félretájékoztatást jelez, mivel a városházán rendelkezésre állnak a hiteles adatok, amelyekhez a hamis állítást közlő képviselő és a hazugságot terjesztő sajtótermékek is hozzáférhetnek. A számszerű tényekre kellene alapozni, ami közgazdász végzettségű szakembertől, újságíróktól egyaránt elvárható, de ezt ismét figyelne kívül hagyták.

A Velünk A Város frakció a miskolci állampolgárok hiteles tájékoztatását is képviselve elvárja a fideszes politikustól, hogy bármekkora erőfeszítésébe is kerüljön, maradjon a valós állításoknál, hazugsága beismerését tárja a nyilvánosság elé.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek