2023. 09. 26. kedd

Jusztina
1 EUR 389 HUF
1 GBP 447 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Több, mint 80 ezer ember akaratát hagyta figyelmen kívül a Belügyminisztérium!

Több, mint 80 ezer ember akaratát hagyta figyelmen kívül a Belügyminisztérium!

Két hónapja indítottuk el a petíciónkat a noÁr Mozgalommal közösen, hogy követeljük a Belügyminisztériumtól, hogy ne nyújtsák be a bosszútörvényt. Ezt a petíciót, veled együtt, összesen 80 132 ember írta alá, ami egy óriási szám!

 

Összehasonlításként: az Egyesült Királyságban 100 ezer aláírástól kezdve tárgyalnak meg egy petíciót a Parlamentben, Magyarország népessége pedig hatoda a szigetekének!

 

Ennek ellenére jelentette be kedden a Belügyminisztérium, hogy benyújtják a bosszútörvényt az Országgyűlés ellenére! 80 ezer ember akaratát hagyják figyelmen kívül!

 

Csalódottak vagyunk és dühösek, amiért az elmúlt hónapok küzdelme nem érte el a célját, és amiért most akár azt is érezheted, hogy nem érte meg mindez. Mi úgy gondoljuk, hogy minden eset, amikor kiállunk a véleményünk mellett, igenis számít, és tovább kell folytatnunk a harcot.

 

Kedd este Törley Kata, a Tanítanék Mozgalomtól, és Molnár Áron, a noÁr Mozgalomtól, elküldte Pintér Sándornak és a Belügyminisztériumnak a petíció szövegét, illetve az aláírások számát, hogy lássák, hányan vannak a törvény ellen!

Szembesülni fognak a tömeg erejével, és figyelembe kell venniük az akaratunkat!

 

Köszönjük, hogy része vagy a küzdelemnek – az ilyen pillanatokban is fontos emlékezni, hogy csak együtt vagyunk képesek a változást előidézni!

Tanítanék

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek