2023. 05. 31. szerda

Angéla, Petronella
1 EUR 371 HUF
1 GBP 429 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Tervezzük együtt Miskolcot! – Önkormányzati ötletpályázat a turbókörforgalomról

Tervezzük együtt Miskolcot! – Önkormányzati ötletpályázat a turbókörforgalomról

Ötletpályázatot hirdet Miskolc MJV Önkormányzata a Vörösmarty és a Király utca kereszteződésében, a NIF Zrt. által épülő turbókörforgalom központi látványelemének megtervezésére.

 

A körforgalom közepére olyan látványelemet szeretnénk kihelyezni, megépíteni, amely méltóképpen fogadja a városba a 3-as főúton keresztül érkezőket.

 

Mivel a megépülő turbókörforgalom kifejezetten nagy alapterületű lesz, akár az is elképzelhető, hogy nem egyetlen látványelem kerül majd a közepére, hanem akár több szobor, tárgy, esetleg fa, vagy valamilyen kertészeti megoldás is helyet kaphat a csomópont szélein.

 

Az ötletpályázatra lehet jelentkezni akár az ötlet egyszerű leírásával is, de a rajzos, fényképes pályázatok, esetleg a tervezett szobor, építmény vagy más látványelem modellje megkönnyíthetik a pályázat elbírálását.

 

A pályázatokat október 15-ig várjuk a turbokorforgalom@miskolc.hu e-mail címre, vagy a Főépítészi Kabinet, 3525 Miskolc, Városház tér 8. postacímen. A beérkezett pályázati anyagokat október 31-ig bírálják el, a legjobb pályázók értékes jutalomban részesülnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Cigit kért, nem kapott, bántalmazta a sértettet, elvette a pénzét, majd elmenekült. A mezőkövesdi rendőrök az elkövetőt nyolc órán belül elfogták. …