2022. 01. 24. hétfő

Timót
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Miskolc város vezetése 31,5 milliárd forint fejlesztési forrást lobbizott ki

Miskolc város vezetése 31,5 milliárd forint fejlesztési forrást lobbizott ki

Miskolc város vezetése 31,5 milliárd forint fejlesztési forrást lobbizott ki Miskolc számára az Európai Uniós forrásokból. Ez az a pénz, ami már garantáltan Miskolcé. Ebből fog Miskolc a következő 10 évben fejlesztéseket megvalósítani.
☝️Ezen kívül természetesen még számos forráslehetőség áll a városrendelkezésére, amire pályázhat, de ez a 31,5 milliárd forint már a miskolciaké. A miskolci embereké.
☝️A városvezetés dr. Varga László országgyűlési képviselővel, Szilágyi Szabolcs országgyűlési képviselőjelölttel, önkormányzati képviselővel, valamint a Velünk a Város frakcióval közösen azon dolgozik, hogy olyan források érkezzenek Miskolcra, amik az emberek érdekeit szolgálják.
☝️Ahogy az a tegnapi sajtótájékoztatón is elhangzott, olyan beruházásokat tervezünk, amelyek a miskolciak érdekeit szolgálják. Olyan beruházásokat tervezünk, ami a miskolciak életét teszi könnyebbé, jobbá, kényelmesebbé.

Veres Pál Facebook

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum