2022. 05. 20. péntek

Bernát, Felícia
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • MÁV-HÉV és Volánbusz: kölcsönös bérletelfogadás Mogyoródon

MÁV-HÉV és Volánbusz: kölcsönös bérletelfogadás Mogyoródon

A MÁV-HÉV és a Volánbusz közötti megállapodásnak köszönhetően Mogyoródon belül HÉV-bérlettel a Volánbusz járatain, míg Mogyoród, HÉV-állomás és Budapest között autóbuszbérlettel a HÉV-en is lehet utazni.

Az Ilonatelep – Mogyoród szakaszra váltott HÉV-bérletek Mogyoród területén érvényesek a Volánbusz járatain, így olcsóbb és egyszerűbb a HÉV-bérletesek Mogyoródon belüli közlekedése. A kölcsönös HÉV- és Volánbusz-bérletelfogadás révén bármely budapesti megálló és Mogyoród, HÉV-állomás közé megváltott buszbérlettel a H8-as HÉV-en is lehet utazni Ilonatelep és Mogyoród között. (A HÉV a fővárosi szakaszon budapesti jeggyel vagy Budapest-bérlettel használható, amelyekről részletes információ olvasható a Budapesti Közlekedési Központ oldalán.)

 

Tavaly decembertől a MÁV mobilalkalmazással már elektronikus bérletet is lehet váltani az összes, a főváros területét elhagyó HÉV-vonal – a H5-ös, a H6-os, a H8-as és a H9-es HÉV – Budapesten kívüli szakaszaira. Az ilyen módon váltott bérletek ára és érvényessége megegyezik a BKK-pénztáraknál, valamint az automatáknál váltható bérletekével. Az elektronikus bérletekről további információ a MÁV-HÉV honlapján olvasható.

 

Budapesti Közlekedési Központ

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum