2022. 10. 4. kedd

Ferenc
1 EUR 425 HUF
1 GBP 488 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Leállt az európai uniós gyorskölcsönök kifizetése – A kormány a magyar kisvállalkozókat bünteti 

Leállt az európai uniós gyorskölcsönök kifizetése – A kormány a magyar kisvállalkozókat bünteti 

A Magyar Fejlesztési Bank megtagadta a cégeknek már odaítélt gyorskölcsönök kifizetését több uniós pályázat és már elvégzett munka után, azaz hiába a fideszes lopások, az oligarchák és a Mészáros Lőrincek miatt függesztette fel az EU az uniós kifizetéseket, a Fidesz a tisztességes magyar vállalkozásokon veri el a port.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a kormány magyar közép- és kisvállalkozásokat nem fizet ki a korrupció miatt született uniós döntésre hivatkozva. A DK figyelmezteti a Fideszt: nem a tisztességes magyar kisvállalkozások loptak, hanem a fideszes nagyvállalkozók, szenvedjék el ők a következményeket is! A DK szerint a történtek mindent elmondanak az Orbán-rendszer gondolkodásáról: lopásra mindig lesz pénz, de a tisztességes munkának nincs becsülete, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök. Ezért nemzeti érdek, hogy jövő tavasszal leváltsuk az Orbán-kormányt.

Varju László 

A Parlament Költségvetési Bizottságának elnöke, a DK alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Miskolci Fürdők Kft. október 3-tól átmenetileg szünetelti fürdőszolgáltatásait az Ellipsum Élményfürdőben, mert a fürdőkomplexum kivitelezője folyta…

További cikkek