2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Zsófi felépüléséért gyűjtött a Halmaji Jobbik

A Jobbik Halmaji Ifjúsági Tagozata egy beteg kislány, a két és fél éves Zsófi gyógykezeléséhez szükséges költségek fedezésére kupakgyűjtést szervezett. A kezdeményezéshez a településen élők mellett több támogató is csatlakozott, így téve eredményesebbé az akciójukat.


A Jobbik Ifjúsági Tagozat 2015-ben meghirdette az önkéntesség évét, így ennek keretein belül is szerettük volna megmutatni, hogy a szervezetünk az átlagosnál nagyobb figyelmet fordít segítségre szoruló honfitársainkra.
Egy miskolci kislány, Mátyás Zsófia csecsemőkorában fel nem ismert rendellenesség miatt súlyos mozgási nehézségekkel küzd. A szervezet elnökeként értesültem a kislány problémájáról, illetve arról, hogy a családjának anyagi támogatásra van szüksége ahhoz, hogy gyermekük újra járni tudjon. Az akcióhoz csatlakozva a munkánk során sok ezer kupakot sikerült összegyűjtenünk, amihez az Ózdi és Józsefvárosi Jobbik is hozzájárult.
A létfontosságú operációra idén ősszel Barcelonában kerülhet sor, amelynek komoly anyagi vonzatai nagy terhet rónak a családra. Bízunk benne, hogy ezzel a tevékenységünkkel hozzájárulhatunk Zsófi műtétjének sikerességéhez és ahhoz, hogy mielőbbi felépülését követően felhőtlen gyermekkorban lehessen része, csakúgy mint a legtöbb gyermektársának.

Kassay Boglárka
Jobbik IT Halmaj
Zsófi felépüléséért gyűjtött a Halmaji Jobbik

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum