2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Zárjanak be a kaszinók és a kártyatermek is este 11-kor!

Hidegzuhanyként érte a zenei és a vendéglátóipart Orbán Viktornak az a bejelentése, miszerint szeptember 21-től minden szórakozóhelynek be kell zárnia 23 órakor. Maradtak azonban olyan egységek, amelyek valahogy kimaradtak ebből a szigorításból: a kaszinók és a kártyatermek!
A kormányrendelet ezekre a helyekre ugyanis nem vonatkozik. Úgy látjuk, hogy ezzel ismét bővült az Orbán-kormány abszurd és álságos védekezési politikája, hiszen ők úgy gondolják, hogy a zsúfolt kaszinókban, a nyerőgépek és a kártyaasztalok mellett nem jelent veszélyt a vírus. Bizonyára nem véletlen, hogy a sötét barlangoknak is nevezett termekben a fideszesek szerint kevésbé tombol a COVID, hiszen a kaszinóbiznisz természetesen a Fidesz holdudvarába tartozik, és hatalmas hasznot hoz a nertársaknak, a nyereség pedig a legtöbb esetben közvetlenül és adózatlanul vándorol a kormányközeli oligarchák zsebébe.

Felháborítónak tartjuk ezt a kettős mércét is! Követeljük a kormánytól, hogy a kaszinókra és a kártyatermekre is haladéktalanul terjessze ki a szigorítást, ne vonja ki a saját holdudvarát a rendelet hatálya alól, vagy pedig azonnal töröljék el a 23 óra utáni kötelező zárást! Ennek érdekében határozati javaslatot nyújtunk be, amelynek megszavazásával Orbánék bizonyíthatják, hogy az említett szolgáltatók kihagyása csak újabb tévedés volt részükről, és orvosolni szeretnék a problémát!

Beleznay Zsuzsanna, a Jobbik nő- és családügyi politikusa

Nunkovics Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum