2021. 09. 18. szombat

Diána
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Vissza kell vásárolni minden külföldi kézben lévő közműcéget!

A fővárosi Jobbik helyes lépésnek tartja, hogy a városvezetés megállapodott a Fővárosi Vízművek Zrt. részvényeinek visszavásárlásáról.

A Jobbik fővárosi frakciója egyúttal bízik abban, hogy ez csupán a kezdet, és minden, jelenleg külföldi tulajdonban lévő közműcég visszakerül Budapest tulajdonába. A Jobbik korábban is jelezte, hogy a fővárosi közműcégek visszavásárlásának a budapesti lakosok érdekeit kell szolgálnia, így kéri a városvezetést, hogy a vízdíjak emelése semmiképpen ne valósuljon meg. Sőt, áttekintve a Vízművek üzleti jelentéseit, melyekből kiderül, hogy a cég extraprofitot termelt, javaslatot teszünk a vízdíjak csökkentésére is.

A Jobbik fővárosi szervezete ugyanakkor vérlázítónak tartja, hogy az MSZP kritikát fogalmaz meg a közműcég visszavásárlásáról, hiszen annak eladásával éppen ők okoztak 60 milliárd forint kárt Budapestnek. A fővárosi Jobbik továbbra is fontosnak tartja, hogy azokat, akik megkötötték ezeket az előnytelen szerződéseket, felelősségre kell vonni, meg kell történnie végre az elszámoltatásnak.

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum