2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Védőoltási programot indít a III. kerület

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőcsoportja a nyár során kezdeményezte, hogy a központi költségvetés jobban támogassa a gyermekek védőoltását. Sajnos az Országgyűlés nem támogatta ezt a javaslatot, ám a III. kerületi önkormányzat megtalálta a módját annak, hogy meningococcus B-fertőzést, valamint rotavírus-fertőzést megelőző védőoltási programot indítson.

A programban részt vevő csecsemők oltásához szükséges vakcinák teljes beszerzési költségéből az oltási sorozat utolsó oltásának költségét, a szociálisan rászoruló, azaz a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő csecsemők esetében az oltássorozat teljes költségét az önkormányzat átvállalja.

Nekünk, Európai magyaroknak fontos, hogy gyermekeink biztonságban legyenek, ezért arra kérjük a kormányt, hogy vegyen példát a gondoskodó önkormányzatokról és álljon a DK kezdeményezése mellé!

dr. Kiss László
Óbuda-Békásmegyer polgármestere, Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum