2022. 05. 23. hétfő

Dezső
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Varju László “El a kezekkel!” feliratú pólóban állt ki a Klubrádióért az MTVA épülete előtt

Varju László “El a kezekkel!” feliratú pólóban állt ki a Klubrádióért az MTVA épülete előtt

Varju László, a Parlament Költségvetési Bizottságának elnöke, a DK alelnöke a köztévé előtt szólalt fel az utolsó független, ellenzéki véleményeket is megszólaltató rádió, a Klubrádió kivéreztetése ellen, miközben a Fidesz-kormány saját kezdeményezésére újabb 20 milliárd forint többletet szavazott meg a Médiahatóság, és azon belül az MTVA részére.

“Újabb milliárdokat költenek arra a köztévére, ahol ellenzéki politikusokról beszélnek, de ők maguk nem szólalhatnak meg. Arra, hogy a magyar embereket megtévesszék, és hazugságokat gyártsanak” – jelentette ki Varju László, aki videójában azt üzente Orbán Viktornak és a Médiahatóság elnökének: “El a kezekkel a Klubrádiótól!”

“2022-re az egységes ellenzék visszaállítja a normális tájékoztatást, a sajtószabadságot, véget vetünk a hazugsággyártásnak, a népbutításnak és a félretájékoztatásnak” – fogalmazott Varju László.

Varju László videója az alábbi linken elérhető:

https://www.facebook.com/dk.varju/videos/772125550025008

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum