2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Varga László: Miskolc összeköt!

A miskolciakkal, a város környéki településeken élőkkel öntené végső formába választási programját Varga László.

Programvitát elindító utcai akciót tartott péntek délután a Szinva teraszon dr. Varga László MSZP-s országgyűlési képviselő, aki a kormányváltó Összefogás (MSZP, Együtt, PM, DK, Liberálisok) jelöltjeként indul az április 6-i választáson a miskolci 2-es számú országgyűlési választókerületben.

Varga lokálpatrióta programelemekre épülő tervezete a Miskolc összeköt címet viseli, az abban foglaltakról beszélt – Valentin napja lévén egy piros lufikból stílszerűen szív alakúra formált installáció előtt – a miskolciak által lakatos hídnak nevezett Szinva-hídon.

Elmondta: Miskolc számára létfontosságú a váltás, hiszen ma egy – mint fogalmazott – „vállalhatatlan rezsim” vezeti ezt a várost, egy olyan politikai erő, melynek eddigi több mint hároméves regnálása alatt nőtt a létbizonytalanság, romlott a közbiztonság, lobbiképtelenségük miatt leállt a szocialisták idején elindított fejlesztési hullám. Mint mondta, a városvezetés új helyi adókkal terhelte meg a helyi vállalkozásokat, nepotista politikájával pedig civil szervezetek tucatjait lehetetlenítette el, tette tönkre.

A szocialista politikus ezért döntött úgy, hogy a miskolciakkal, a város környéki települések lakóival közösen állítja össze programját. „Célom, hogy Miskolc újra egy családbarát, biztonságos, fejlődő, a tehetségeket is megtartó, az önálló kezdeményezéseket támogató város legyen, ahol a politika nem fertőzi meg a hétköznapokat” – jelentette ki Varga.

Programja a www.miskolciszocialistak.hu  a www.facebook.com/Miskolcosszekot, illetve a www.vargalaszlo.hu oldalakon olvasható el, s ide, illetve a varga.laszlo@mszp.hu, valamint a miskolc@mszp.hu e-mail címekre várja a javaslatokat.

eszakonline.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek