2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF

Újabb fideszes hazugságok, újabb ferdítés

Egy újabb fideszes sajtótájékoztató, újabb hazugságokkal, a valóság elferdítésével, és a miskolci Fidesztől megszokott kétségbeesett kísérlettel arra, hogy saját kilenc évnyi semmittevésük örökségét megpróbálják a jelenlegi városvezetés nyakába varrni.

 Most éppen azt állítják, hogy a város három olyan ingatlant akar eladni, amelyet a korábbi, Kriza Ákos és bandája vezette fideszes bagázs nagy terveket dédelgetve hasznosítani, felújítani, vagy éppen átépíteni akart.

 

Mi csak annyit kérdezünk, hogy akkor miért nem tették?

 

Volt rá kilenc évük. Kilenc hosszú évük.

 

Ám ők ezalatt semmi mást nem csináltak, mint kiürítették ezeket az épületek, és hagyták egytől-egyig tönkremenni, lassan lepusztulni, szétrohadni.

 

Igen, ők ürítették ki a leánykollégiumot. És mit csináltak utána? Semmit. Hagyták, hogy abba a szívszorító, romos állapotba jusson, ahogyan most kinéz.

 

És igen, azt mondják, tervezték átépíteni a húszemeletest is. Ám ezt végül saját párttársaik, a fideszes kormányzat nem tette lehetővé.

 

És igen, ők hagyták hosszú éveken át méltatlanul, karbantartás nélkül lassan lepusztulni a felújított, átépített egyetemi fűtőművet is.

 

Ezt próbálják meg most elhazudni. Ezt próbálják meg most a jelenlegi városvezetés nyakába varrni.

 

Ahelyett, hogy tisztességgel és őszintén szembe néznének azzal a kilenc évnyi rombolással, amelyet szeretett városunkban véghez vittek, azért, mert nem törődtek vele, mert valójában cseppet sem érdekelte őket.

 

S, ha már számonkének, akkor javasoljuk a miskolci fideszes képviselőknek, fizessék be a Miskolc Holding kasszájába azt a közel 10 milliárd forintot, ami hiányzott, amikor átadták a várost. Amíg ez nem történik meg, addig az ilyen szereplésük nem más, mint kutyakomédia. Mintha az egykori, bohócruhába öltözött Fidesz aktivisták nem tűntek volna el, csak átöltöztek volna és most itt, Miskolcon tartanának sajtótájékoztatókat.

 

És ez nem vicces, hanem végtelenül szomorú.

 

Éppen ezért felszólítjuk a miskolci fideszes képviselőket, hogy fejezzék be a komédiázást, és kezdjenek el végre dolgozni. Persze ha akarnak egyáltalán bármit is tenni Miskolcért.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum