2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Ügyészségi állásfoglalást kér az MSZP

Ügyészségi állásfoglalást kért Földesi Norbert, a közgyűlés szocialista frakciójának vezető-helyettese az egyházi kézbe kerülő oktatási intézmények kapcsán. Az MSZP az ingatlanok vételára kérdésében szeretne tisztábban látni.
Földesi Norbert kedd délután az ügyészség bejárata elé szervezett sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy az áprilisi közgyűlésen ismerkedhettek meg az iskolaátadásokkal kapcsolatos előterjesztésekkel, amely végül  lekerült a napirendről. A május 12-i ülésen újra tárgyalják majd, ezért a szocialista frakció állásfoglalást kér a főügyésztől hiszen a szakértők által elkészített értékbecslési jelentés, és az ingatlanok vételára között óriási a különbség. Földesi Norbert példaként említette a Fáy András Közgazdasági Szakközépiskolát, melyet majd 1,2 milliárd forintra becsültek, de mindössze 40 millió forintért értékesítené az önkormányzat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum