2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Tolvajokat buktatott le Ongán a Jobbik

Az utóbbi időben egyre szaporodó bűncselekmények arra figyelmeztetnek, hogy városunknak hathatós válaszokat kell adnia a közbiztonsággal kapcsolatos problémákra. A helyzet romlását mutatják az elmúlt időszak nőkkel, illetve idősekkel szemben elkövetett támadásai is, valamint immár az is, hogy kisgyermekes fiatal és terhes anyukák gondolják úgy, útra kelhetnek a településen különböző tárgyak eltulajdonítására kiskorú gyermekeik jelenlétében.

Ez történt akkor is, amikor többen a településen elhelyezett adománygyűjtő konténerek kifosztásán fáradoztak, majd a lopott ruhákat, DVD-ket a játszótéren kezdték el szétválogatni, mindezt a közelben tartózkodó gyermekek szeme láttára. A Jobbik lakossági jelzésre, a hatóságot értesítve indult a helyszínre, melynek eredményeként az elkövetők ellen lopás bűncselekménye mellett, kiskorú veszélyeztetése miatt is eljárás indult.

Amíg polgármester úr legutóbbi kinyilatkoztatásaiból arra következtethetünk, hogy a városvezetés elégedett a most uralkodó állapotokkal, addig a Jobbik tettekkel igyekszik orvosolni a problémát. Szervezetünk minden, a hatályos jogszabályok adta lehetőséget igyekszik megragadni annak érdekében, hogy az elkövetők számára az együttélési normák felmutatásra kerüljenek. A Jobbik ezért is szorgalmazza – a városvezetés részéről eddig főként a kampányidőszak során emlegetett – Ongai Rendőrőrs létrehozását, hiszen a településen élők érdeke az, hogy az állandó rendőri jelenléttel együtt valós javulás következzen be Onga közbiztonsági helyzetében.

Hegedűs Edgár, a Jobbik ongai önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum