2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Terepjáróval a perecesi közbiztonságért

Lada Niva gépjárművel erősít a perecesi polgárőrség, közölte hétfői sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a terület jobbikos önkormányzati képviselője, aki vállalta az autó fenntartási költségeinek finanszírozását.

A politikus elmondta, továbbra is kiemelten kezeli a közbiztonság erősítését: ennek első lépéseként támogatásával újjáalakult a perecesi polgárőrség, megindultak az átfogó hatósági ellenőrzések és sikerült elérni, hogy Perecesen Rendészeti Alközpont létesüljön. A gépjármű megléte – amely most teljesült – polgárőrség egyik régi és jogos igénye volt. Az autóbeszerzésnek köszönhetően a külterületek ellenőrzése hatékonyabbá válhat, mutatott rá Pakusza Zoltán.

A jobbikos képviselő köszönetet mondott Csóra Györgynek a polgárőrség megyei vezetőjének, Cseh Lászlónak a helyi polgárőregyesület vezetőjének és Veres Pálnak, a perecesi polgárőr csoport vezetőjének, amiért segítették a beszerzést. „Meggyőződésem, hogy az autó eredményesebbé és könnyebbé fogja tenni a polgárőrök munkáját, ezáltal javítani fogja a választókörzetben élők biztonságérzetét” – fogalmazta meg véleményét a politikus.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek