2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Teljes a DK budapesti listája

A Demokratikus Koalíció összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat Budapesten, így önálló kompenzációs listát állít. A DK a demokratikus ellenzéki pártok megállapodásának megfelelően 12 kerületben állít polgármesterjelöltet.
A Demokratikus Koalíció a májusi Európa parlamenti választáson a Fidesz mögött a második legerősebb párt volt Budapesten. A DK jelöltjeinek az a célja, hogy Budapest ismét a szabadság, a demokrácia, a társadalmi szolidaritás, egyúttal az Orbán-rezsimmel szembeni ellenállás fő városa legyen. Ehhez a lehető legtöbb kerületben meg kell szerezni a többséget és a polgármesteri posztokat. A DK úgy látja, Tarlós István odadobta a rábízott kétmilliós várost a Fidesznek. Hagyta, hogy megfosszák vagyonától, elvegyék megtermelt pénzét.

Olyan Budapestet akarunk, amelyet mindenki a magáénak érez, pezsgő kulturális élettel, új befektetőkkel, rendbe tett közlekedési infrastruktúrával. Egyúttal ellensúlyt kell képezni a hatalommal szemben. Ha Budapestet újra a demokraták irányítják, az egész országban megindulhat a változás.

Gy. Németh Erzsébet
elnökségi tag DK,
XVII. kerületi polgármester-jelölt,
budapesti listavezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…