2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Szintet lépett a MÁV – már nemhogy késnek, de el sem indulnak a vonatok

Ma reggel a 7:23-as péceli személy, múlt héten pedig ugyanezen a vonalon egy nap alatt négy vonat nem indult el. Sajtóhírek szerint azért, mert nem volt rájuk mozdonyvezető. Vagyis ismét Pest megyeiek ezrei kényszerültek magyarázkodni az iskolában és a munkahelyükön a MÁV újabb bénázása miatt.

A kormány a probléma kezelése helyett továbbra is hazug sikerpropagandával kábítja az utasokat. Pedig a Vasutasok Szakszervezete szerint több mint kétezer mozdonyvezető és jegyvizsgáló hiányzik a rendszerből, és hasonló munkaerőhiánnyal számol Fónagy János miniszterhelyettes is.

A Demokratikus Koalíció szerint egyértelmű, hogy a kormány cserben hagyta a Pest megyeieket, és magasról tesz az itt élők érdekeire. Ezért követeljük a teljesen alkalmatlan szakmai és politikai stáb lemondását, a vis maior helyzet azonnali kezelését, és azt, hogy a Fidesz mielőbb kérjen bocsánatot az agglomeráció lakosaitól!

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…