2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF

Szégyenteljes, hazug hecckampányt folytat a Fidesz

Arcátlan és szégyenteljes az a folyamatos és hazug hecckampány, amit a Fidesz Miskolc és a miskolciak ellen folytat, miközben kizárólag a Fidesz és a KDNP felelős Miskolc mai gazdasági állapotáért.
A kormánypártiak ismét hetet-havat hordanak össze. Sajnálják a miskolci buszsofőröktől a béremelést, miközben éveken keresztül bizonyították, hogy fogalmuk sincs a tömegközlekedési vállalat működtetéséről, ugyanis a vezetésük alatt többmilliárdos tartozást halmoztak fel a város, az MVK Zrt. felé, amit ennek a városvezetésnek kell kigazdálkodni.

Mindezek után a miskolci Fidesznek van képe szájára venni a városi tömegközlekedést:

Az a Fidesz kritizálja ma a városvezetést és a város cégeit, amelynek kormánya 1 milliárdot vett ki a miskolci tömegközlekedésből, és közel 4 milliárdot vett el Miskolctól és a miskolciaktól.

Az a Fidesz kritizálja ma a várost és a közlekedési vállalatot, amelynek városvezetése többmilliárd forint tartozást halmozott fel az MVK Zrt.-ben.

Az a Fidesz kritizálja ma a várost a pénztelenség miatt, amelynek vezetői és képviselői tegnap ezermilliárdot sikkasztottak el alapítványokba, így tűntetve el a magyar adófizetők pénzét.

Az a Fidesz kritizálja a város felelős és takarékos gazdálkodását, amelynek miskolci országgyűlési képviselője, Hubay György a magyar embereket idegennek nevezi, a magyar adófizetőktől félti saját pénzüket.

Az a Fidesz folytat ma hecckampányt, amelynek helyi képviselői tízmilliárdos hiányokat hagytak maguk után a városban, és most csodálkozva nézik, hogy miért nincs pénze Miskolcnak.

Az a Soós Attila beszél az MVK Zrt. hiányosságairól, aki maga is okozója a cég hiányának, ugyanis a kormánypárti városvezetés gazdasági szakembereként, de képviselőként is hagyta, hogy az érvényes közszolgáltatási szerződés ellenére se fizesse ki a fideszes városvezetés az MVK Zrt.-nek járó 4 milliárd forintot.

Az a Soós Attila veszi a szájára Bartha György felügyelő-bizottsági tiszteletdíját, akinek párttársa ugyanakkora tiszteletdíjban részesült az MVK felügyelő-bizottságában, de az akkoriban mégse zavarta.

Tisztelt miskolci Fidesz-KDNP!

Önök miatt nincs pénz Miskolcon!

Az önök városvezetése és az önök kormánya miatt nincs ma pénze Miskolcnak, és ezt Miskolcon ma már mindenki tudja.

Miskolc már nem kíváncsi többé a Fidesz hazugságaira.

Velünk a Város frakció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek