2022. 12. 9. péntek

Natália
1 EUR 418 HUF
1 GBP 486 HUF

Stummer János: Ingyenes vakcinát minden magyarnak!

Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselőjének, a nemzetbiztonsági bizottság elnökének  közleménye Tudjuk már, hogy tavasszal Orbánék kötötték Európa legrosszabb üzleteit, amikor az adófizetők pénzén védőfelszereléseket vettek Kínától. Azt is tudjuk, hogy még egy ilyen ballépés-sorozatot nem fog elbírni az ország. Most pedig már látszik az is, hogy miért indul majd a következő nagy versenyfutás: az oltóanyagért! Ezért még ma beadok egy javaslatot a parlamentnek, hogy az ellenzéki képviselők és a 133 „bátor” együtt kötelezzék Orbánt az alábbiakra:

Az Országgyűlés nemzeti egységben vállalja annak a politikai felelősségét, hogy minden magyar állampolgár a lehető legrövidebb időn belül, alanyi jogon és ingyenesen juthasson hozzá a hatásos koronavírus elleni védőoltáshoz.

Ennek érdekében a védekezést irányító Operatív Törzs haladéktalanul kezdjen tárgyalásokat a legígéretesebb koronavírus elleni vakcinafejlesztéseket folytató gyógyszeripari konszernekkel. Az Operatív Törzs előzetes tájékozódását követően a kormány – a vonatkozó WHO-ajánlás kihirdetése után – azonnal kössön szerződést a minden magyar állampolgár számára elegendő koronavírus elleni vakcina megvásárlásáról.

A kormány a védekezési alap terhére különítsen el egy megfelelő nagyságrendű keretet, amelyből minden magyar állampolgár késedelem nélküli oltását biztosítani tudjuk.

A magyar emberek megérdemlik, hogy generációnk legnagyobb egészségügyi és gazdasági krízisében maguk mögött érezhessék a gondoskodó Magyarországot. Magyarország egészsége pedig nem lehet politikai játszma tárgya!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, és orvosi ellátásra más jogcímen sem …

További cikkek

Rablás egy üveg borért
A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez. Rablás bűntett elkövetésének me…