2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 394 HUF
1 GBP 466 HUF

Sneider Tamás megtette a feljelentést Ujhelyi Istvánnal szemben

Ujhelyi István az ATV műsorában több rágalmazást és becsületsértést kimerítő állítást fogalmazott meg. Kijelentéseinek tartalma arra irányul, hogy hazugságok terjesztésével személyemet fasisztoid, fajgyűlölő személynek, önmagát pedig a rasszizmus elleni küzdelem harcosának mutassa be.
Megdöbbentő, honnan veszi a bátorságot erre Ujhelyi István, hiszen alkalmazottai körében nincsenek cigány személyek, holott a rasszizmus elleni küzdelem legjobb módja a személyes példamutatás. Javaslom, jöjjön el majd lakóhelyemre, amikor családomnak napszámosokat kell alkalmaznia szőlőterületeinken, és vegyen példát arról, hogyan lehet a cigányság tisztességes részének is munkát biztosítani. Javaslom, kérdezze meg azt a volt cigány traktorosomat, aki négereket megszégyenítő sötét bőrrel volt éveken keresztül a legfontosabb munkásunk, milyen rasszizmust tapasztalt tőlem.

Ujhelyi István a tipikus példája annak a politikusnak, aki luxuskörülmények közül próbál észt osztogatni azoknak, sőt lenácizni azokat, akik a mindennapok keservében próbálnak megoldást találni arra, amire képtelen volt az MSZP 12 év alatt: a cigányság dolgozni vágyó részének munkát adni, a bűnöző részének viszont büntetést.

Ujhelyi István európai uniós képviselőjelölttel szemben a mai napon megtettem magánvádas feljelentésemet.

Sneider Tamás, az Országgyűlés Ifjúsági, Szociális, Családügyi és Lakhatási Bizottságának elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek