2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Reagálás Lázár János sajtótájékoztatójára: a Fidesz képtelen megvédeni a magyar embereket a bevándorlók özönétől

Reagálás Lázár János sajtótájékoztatójára: a Fidesz képtelen megvédeni a magyar embereket a bevándorlók özönétől

Hiába jelent be a Fidesz naponta újabb és újabb pótcselekvéseket az illegális migráció ellen, tegnap újabb csúcsot döntött az elfogott határsértők száma, ma pedig egy magyar rendszámú autóban ötven illegális bevándorló holttestére bukkantak.

Ezek a megcáfolhatatlan tények a legfényesebb bizonyítékai az Orbán-kormány tehetetlenségének. A felhúzott drótakadály az adóforintok elpazarlása, a már megépült kerítésrészek mentén pedig – ahogy az AP videófelvételén is látható – épp a kormány hatóságai működnek együtt az illegális bevándorlókkal.

Az elmúlt hónapok fideszes ötletbörzéje csak időhúzásra volt jó, napnál világosabb, hogy a Fidesz-kormány nem képes megvédeni a magyar embereket a bevándorlóktól. Mivel a Fidesz alkalmatlan az ország biztonságának megóvására, vagyis a kormányzásra, ezért a Jobbik felszólítja: támogassa azt a csomagot, melyet a Jobbik nyújtott be, és végre valódi megoldást kínál a bevándorlás ellen. Támogassák az Alaptörvény módosítását, hogy a határt a honvédség élőerejével is megvédhessük! Támogassák azokat az indítványainkat, melyek a határt törvénytelenül átlépő személyeket nem a magyar adófizetők forintjaiból fenntartott börtönökbe zárnák, hanem kiutasítanák az országból! A kormány pedig végre egy fontos kérdésben is merjen szembemenni az EU-val: haladéktalanul függessze fel a Dublin III. egyezmény alkalmazását!

Ha a Fidesz nemet mond kezdeményezéseinkre, ismét bebizonyosodik: a tehetetlen kormánypárt ahogy eddig, úgy a továbbiakban is csak a bevándorlási probléma elodázásában, nem pedig annak megoldásában érdekelt, mert a bevándorlás kérdését saját korrupciós ügyeinek elfedésére használja fel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek