2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Reagálás Kovács Zoltán sajtótájékoztatójára: értelmetlen pénzszórás az újabb sikerpropaganda

Reagálás Kovács Zoltán sajtótájékoztatójára: értelmetlen pénzszórás az újabb sikerpropaganda

Úgy látszik, Orbán Viktor nagyon gyorsan ki akarja fizetni új oligarcháit, akik immár ismét hirdethetnek lámpaoszlopokon, autópályák melletti óriásplakátokon is. A korrupcióval megszerzett hirdetési felületeket ismét elárasztják a kormányzati öntömjénezés szlogenjei.

A Jobbik szerint nem lenne szükség ilyen kampányra, ha a magyar családok valóban éreznék a kormányzati sikereket. A kampány viszont hazug, hiszen az Orbán-kormány számos olyan intézkedést meghozott az IMF vagy az EU kényszere nélkül is, melyre a görögök a nemzetközi hitelezői kör nyomása ellenére vasárnap nemet mondtak. Emlékeztetőül: a hellén állam szavazói elutasították az áfaemelést, az adókedvezmények eltörlését, a nyugdíjak befagyasztását, a nyugdíjkorhatár emelését. A Fidesz pedig áfát emelt, eltörölte az adókedvezményeket, újra dolgozni kényszerítette a már nyugdíjba vonult munkavállalókat.

A Jobbik kormányon fel fogja számolni a fideszkorrupciót, eltörli a kormányzati propagandát, és olyan fenntartható gazdasági növekedést biztosító adórendszert fog kialakítani, melynek sikereit a magyar családok nem fideszes oligarchák hirdetései, hanem saját életük jobbra fordulása révén fogják megtapasztalni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum