2021. 10. 23. szombat

Gyöngyi
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Reagálás a Fidesz közleményére: A Fidesz özvegyasszonyokat akar Magyarországon?

Felháborítónak tartjuk a Fidesz közleményben lelepleződött tervét, mely a férfiakat minél tovább, vagyis akár halálukig dolgoztatná. A Jobbik szerint viszont joguk van az idős házaspároknak egy átdolgozott élet után közösen, együtt élvezni nyugdíjas éveiket. Ezért a Jobbik kitart azon kezdeményezése mellett, hogy a férfiakat is illesse meg a nyugdíjba vonulás lehetősége 40 év munka után. A nyugdíjba vonuló idősek helyére ifjak lépnének, akik így nem Londonban mosogatnának, hanem Magyarország gazdaságát erősítenék, és itthon fizetnének járulékot.

Történelmi bűnt követtek el a szocialista kormányok az ország eladósításával. De ugyanilyen súlyú bűn a Fideszé, mely úgy herdált el 3000 milliárd forint magán-nyugdíjpénztári vagyont, hogy az államadósság gyakorlatilag nem csökkent, így azt továbbra is a magyar adófizetők nyögik.

A Jobbik szerint ahogy a hölgyek esetében elő lehetett teremteni az ehhez szükséges forrásokat, úgy az a férfiak esetében is megoldható. Ennek érdekében halaszthatatlannak tartjuk az Orbán-kormány által évek óta halogatott egyéni nyugdíjszámlák létrehozását, a korrupció elleni hatékony fellépést, a presztízsberuházások és kormányzati önfényező kampányok leállítását. Így teremthető meg annak lehetősége, hogy Magyarország idősei nyugdíjas éveiket ne egyedül, özvegyként, hanem egy élet munkájának gyümölcseként nyugalomban együtt tölthessék.

Jobbik Sajtóosztály

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum