2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Polt Péter Brüsszeli színpadra lépésének apropójára

A Fidesz-kormány hazugságkampányának ékes bizonyítéka, hogy Kovács Béla ügyében évekkel az állítólagos megfigyelések és tizennégy hónappal az ügyészség feljelentése után még a magyar legfőbb ügyésznek is számot kell adnia a rétestésztaként nyúló ügyről az Európai Parlament illetékes bizottsága előtt. Felszólítjuk Polt Pétert, vagy álljon elő végre konkrét bizonyítékokkal, vagy ejtse a több mint egy éve tartó ügyet, hiszen a politikai megrendelésre született vádak már nem csak a kormányt, hanem az ügyészséget is nevetségessé teszik.

A Jobbik újfent leszögezi: kormányra kerülve meg kívánja szüntetni a mentelmi jog indokolatlan privilégiumát, mert az elmúlt negyed évszázad korrupt narancs és vörös politikusai azzal visszaélve úszták meg az elszámoltatást. Kovács Béla számtalan alkalommal hangsúlyozta, az eljárás során nem fog mentelmi joga mögé bújni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum