2021. 07. 26. hétfő

Anna, Anikó
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF

Politikai támadás?

Bartha György, az MSZP miskolci szervezete nevében tartott ma sajtótájékoztatót, amelyen kijelentette, hogy elegük van a Fidesz “aljasságából”.

A felindulás oka,hogy a múlt hétvégén egy fotós jelent meg dr. Mokrai Mihály alpolgármester belvárosi házánál, és körbefotózta az épületet. A kérdésre, hogy ki bízta meg ezzel elmondta, hogy a Fidesz. A politikus szerint  a fotókkal  az alpolgármester lejáratása a cél.

Az MSZP nem akar az ilyen típusú politizálásban részt venni.
A sajtótájékoztatón bejelentette, hogy fotópályázatot hirdetnek. Nevezni európai parlamenti, országgyűlési, önkormányzati képviselők, képviselő és polgármester jelöltek házairól készített képekkel lehet. A legelegánsabb, legszebb fotók készítőit díjazzák, az első díj egy fényképezőgép, a második egy MP-3 lejátszó, a harmadik egy pendrive. A pályaműveket szeptember 23-ig postán, vagy személyesen a 3530 Miskolc, Corvin u. 9. alá várják, vagy online-feltöltéssel a www.miskolciszocialistak.hu -ra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

PROGRAMAJÁNLÓ 2021. július 26. – augusztus 2. Elaprózódás A PTE-MK szobrászhallgatóinak csoportos kiállítása Időpont: július 29. – augusztus 15.…