2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Politikai támadás?

Bartha György, az MSZP miskolci szervezete nevében tartott ma sajtótájékoztatót, amelyen kijelentette, hogy elegük van a Fidesz „aljasságából”.

A felindulás oka,hogy a múlt hétvégén egy fotós jelent meg dr. Mokrai Mihály alpolgármester belvárosi házánál, és körbefotózta az épületet. A kérdésre, hogy ki bízta meg ezzel elmondta, hogy a Fidesz. A politikus szerint  a fotókkal  az alpolgármester lejáratása a cél.

Az MSZP nem akar az ilyen típusú politizálásban részt venni.
A sajtótájékoztatón bejelentette, hogy fotópályázatot hirdetnek. Nevezni európai parlamenti, országgyűlési, önkormányzati képviselők, képviselő és polgármester jelöltek házairól készített képekkel lehet. A legelegánsabb, legszebb fotók készítőit díjazzák, az első díj egy fényképezőgép, a második egy MP-3 lejátszó, a harmadik egy pendrive. A pályaműveket szeptember 23-ig postán, vagy személyesen a 3530 Miskolc, Corvin u. 9. alá várják, vagy online-feltöltéssel a www.miskolciszocialistak.hu -ra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…