2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Összeomló közszolgáltatások – a Fidesz elsorvasztja a magyar vidéket

Az elmúlt napokban folyamatosan jönnek a hírek Rajkáról és több Pest megyei településről, amik mind ugyanarról szólnak: a postai dolgozók sorozatos felmondásáról, a technikai eszközök, a biciklik és robogók borzasztó műszaki állapotáról, a szervizelés hiányáról, a túlterhelt, munkaidőn túl is dolgozó kézbesítőkről. Azt már most tudjuk, hogy a papír alapú tértivevény kivezetését szolgáló elektronikus rendszer miatt több idős kézbesítő is felmond a közeljövőben, így a helyzet csak súlyosbodni fog.

A Demokratikus Koalíció szerint tarthatatlan, hogy amíg az állampárthoz hű oligarchák és a miniszterelnök veje milliárdokat lopnak el a közpénzből, addig a magyar vidék haldoklik, a közszolgáltatások pedig a szemünk előtt omlanak össze. Követeljük, hogy a kormány haladéktalanul hozza meg a szükséges intézkedéseket a postai szolgáltatások teljes megbénulásának elkerülésére!

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…