2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Orbán azonnal távolítsa el Kásler Miklóst az EMMI éléről

A Jobbik partner volt a koronavírus elleni védekezésben az elmúlt hetekben. A javaslatainkat többször megfogadta a kormány, és ahhoz hasonló vagy azzal teljesen egyező intézkedéseket tett. Most is van egy tanácsunk.

A tanácsunk az, hogy Kásler Miklós minisztert ne csak az Operatív Törzsből, hanem a kormányból is távolítsa el Orbán Viktor! Kásler Miklós múlt pénteken, egy sajtótájékoztatóján már olyan teljesítményt nyújtott, amellyel nemhogy segítette volna megnyugtatni az országot a koronavírus-járvány küszöbén, hanem sokkal inkább zavart okozott a válaszaival. Nem lehet olyan egészségügyért felelős minisztere hazánknak, aki egy járvány küszöbén egyszerű kérdésekre sem tud válaszolni! Nem lehet olyan valaki felelős az egészségügyért, aki nem tudja megnyugtatóan megválaszolni az iráni diákokkal kapcsolatos kérdéseket, nem tudja megszervezni az egészségügy megfelelő felkészülését és – mint a válaszaiból kiderült -, fogalma sincs, hogy milyen állapotban van a védekezést és gyógykezelést szolgáló egészségügyi intézményrendszer.

Nem kívánunk pártpolitikai csatározást csinálni a koronavírus-ügyből, de Kásler Miklós személye és tétovázó válaszai nem szolgálják a magyar emberek nyugalmát. Orbán Viktor nevezzen ki olyan egészségügyért felelős minisztert Kásler helyett, aki határozott, és a magyar emberek bizalmát helyre tudja állítani a védekezésben!

Dr. Lukács László György,

a Jobbik egészségügyi szakpolitikusa, alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum