2022. 01. 17. hétfő

Antal, Antónia
1 EUR 356 HUF
1 GBP 426 HUF

Nyomtass te is plakátot és tedd ki az ablakodba!

Dobrev Klára kezdeményezése, amellyel az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját köszönjük meg a harmadik hullám közepén. Mint bejegyzésében írta: “Egy szívet raktam ki az ajtómra hálám jeléül. Kérlek, nyomtass te is plakátot és tedd ki az ablakodba, hogy minél többen megmutassuk: az egészségügyi dolgozók a járvány legnagyobb hősei!”
A plakátot az alábbi linken lehet letölteni és kinyomtatni:
https://dkp.hu/uploads/docs/9/332/koszonjuka4.pdf

Dobrev Klára Facebook-posztjában arra kérte követőit, küldjék el az ablakba kitett plakátról készült képeket az info@dkp.hu-ra, amiket a Facebook-oldalán fog megosztani, hogy minél több emberhez eljusson az egészségügyi dolgozóknak szóló köszönetünk.

A mozgalomhoz csatlakozott Molnár Csaba, Varju László, Gy. Németh Erzsébet, a DK alelnökei, Kálmán Olga, Ráczné Földi Judit, Vágó István, a DK elnökségi tagjai, Rónai Sándor, a DK EP-képviselője, Arató Gergely, Oláh Lajos, a DK országgyűlési képviselői és Barkóczi Balázs, a DK szóvivője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum