2023. 05. 31. szerda

Angéla, Petronella
1 EUR 371 HUF
1 GBP 429 HUF

Nyomtass te is plakátot és tedd ki az ablakodba!

Dobrev Klára kezdeményezése, amellyel az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját köszönjük meg a harmadik hullám közepén. Mint bejegyzésében írta: „Egy szívet raktam ki az ajtómra hálám jeléül. Kérlek, nyomtass te is plakátot és tedd ki az ablakodba, hogy minél többen megmutassuk: az egészségügyi dolgozók a járvány legnagyobb hősei!”
A plakátot az alábbi linken lehet letölteni és kinyomtatni:
https://dkp.hu/uploads/docs/9/332/koszonjuka4.pdf

Dobrev Klára Facebook-posztjában arra kérte követőit, küldjék el az ablakba kitett plakátról készült képeket az info@dkp.hu-ra, amiket a Facebook-oldalán fog megosztani, hogy minél több emberhez eljusson az egészségügyi dolgozóknak szóló köszönetünk.

A mozgalomhoz csatlakozott Molnár Csaba, Varju László, Gy. Németh Erzsébet, a DK alelnökei, Kálmán Olga, Ráczné Földi Judit, Vágó István, a DK elnökségi tagjai, Rónai Sándor, a DK EP-képviselője, Arató Gergely, Oláh Lajos, a DK országgyűlési képviselői és Barkóczi Balázs, a DK szóvivője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Cigit kért, nem kapott, bántalmazta a sértettet, elvette a pénzét, majd elmenekült. A mezőkövesdi rendőrök az elkövetőt nyolc órán belül elfogták. …