2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Nyílt levél a DK-tól

Tisztelt Csöbör Katalin képviselő Asszony!
Tisztelt Ríz Gábor képviselő úr!
Tisztelt Demeter Zoltán képviselő úr!
Tisztelt dr. Hörcsik Richárd képviselő úr!
Tisztelt Dr. Mengyi Roland képviselő úr!
Tisztelt Tállai András képviselő úr!Mint tudják, a kormány új adóteher bevezetését tervezi az internetre kivetett különadó formájában. Véleményünk szerint ez az adó, amellett, hogy sima pénzbehajtás, egyúttal a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása, a média feletti teljes uralom kiépítésének újabb lépcsőfoka.
Az adótervezet óriási felháborodást keltett a magyar emberekben – a fővárosban és vidéken egyaránt -, ezért arra kérjük, gondolják át, hogy Önöknek melyik a fontosabb: a pártérdek vagy a választóinak az érdeke?
Kérjük ne szavazzanak a gazdasági fejlődés, az információszabadság, a mindenki számára elérhető tudás ellen, ne tegyék lehetővé, hogy szégyenszemre Magyarország legyen az első hely a világon, ahol az internet mindenki számára elérhetővé tétele helyett annak megadóztatása, luxuscikké tétele a cél.
Mivel az internet a valódi társadalmi párbeszéd, a szabad véleménynyilvánítás és a részben külföldre menekült magyar családokat összekötő kommunikáció színtere is egyben, ne tegyenek saját választóik ellen, ne szavazzák meg az internetadót!
Miskolc, 2014. október 28.

Tisztelettel
Szücs Erika
Varga Gergő, dr. Tompa Sándor
Kocsis György, Harda Attila, Molnár Zoltán
dr. Takács András, Gilányi Attila
Majoros László

Sebe Máté
a Demokratikus Koalíció BAZ megyei önkormányzati képviselői
és választókerületi elnökei, szervezői

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek