2022. 08. 17. szerda

Jácint
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Normális Magyarországot, normális Miskolcot!

Önmagukból kivetkőzött emberek, gyűlölködő, gyakran tettlegességig is fajuló, állítólag politikai, sokkal inkább viszont egymás gyalázására szolgáló viták, minősíthetetlen közbeszéd. Idáig sikerült züllesztenie az országot azoknak a magukat felelősnek beállító, ám igazából a hatalomért és a pénzért mindenre képes embereknek, akik egy ideig ellenzékből, négy és fél éve pedig kormányzati szerepkörből uszítják egymásra az ország lakóit.

Ők azok, akik nem riadnak vissza semmitől, még a történelemhamisítástól sem. Szabadságharcos retorika, a politikai ellenfelek démonizálása, a másként gondolkodók egzisztenciális ellehetetlenítése, a folyamatos ellenségkeresés, a nyugati demokráciák becsmérlése – ezek mind-mind szerepet játszanak abban, hogy Magyarország mára egy élhetetlen országgá vált.
A miskolci MSZP-székház előtti kegyetlen és undorító performansz egyenes következménye a Fidesz évek óta tartó uszító politikájának, az országot a katasztrófa felé sodró hatalomgyakorlásának.
Az MSZP ezt a szörnyű folyamatot szeretné megállítani, amíg nem késő. Egy normális Magyarországra, egy normális Miskolcra vágyunk. Azok is, akik az MSZP-re szavaztak, s azok is, akik ebben az undorító politikai közegben sem áprilisban, sem pedig októberben nem éltek szavazati jogukkal. Azon dolgozunk, hogy legközelebb ne így legyen.
Az MSZP miskolci székháza előtt hajnalban történteket az épület biztonsági kamerája rögzítette. Elvárjuk a rendőrségtől, hogy minél hamarabb kerítse kézre a brutális állatkínzást elkövető embereket.

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek