2021. 09. 16. csütörtök

Edit
1 EUR 349 HUF
1 GBP 408 HUF

Nő a biztonság!

Csöbör Katalin, országgyűlési képviselő a Nő a Siker Alapítvány alapítója, Lévay Adrienn a Nő a Siker Alapítvány elnöke és Kollár Miklós Sajókeresztúr polgármestere és polgárőrségének alelnöke közös sajtótájékoztatót tartott szerda délelőtt.

Csöbör Katalin bevezetőjében kitért arra, hogy mindennapi életünk legalapvetőbb feltétele a biztonság. Ezért elhatározták, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy megteremtsék környezetünkben a nyugalmat és a biztonságot.
Lévay Adrienn és Csöbör Katalin a Miskolcon szerzett pozitív tapasztalatok és visszajelzések miatt elhatározták, hogy a megyeszékhely után most a kistelepülések biztonságának fokozása a cél. Meghirdették a Nő a biztonság programot, aminek keretein belül a megye több vidéki településeinek területein biztonsági ajtóékeket osztanak ki.
Kollár Miklós polgármester, a sajókeresztúri polgárőrség alelnöke felhívta a figyelmet, hogy az ajtóékekkel a betörés leggyakoribb formáját, az úgynevezett besurranásos tolvajlásokat lehet megakadályozni. Az ajtóékek növelik a biztonságunkat, de nem pótolhatják az egymásra való figyelésben rejlő erőt.
Karácsony közeledtével arra buzdítottak mindannyiunkat, hogy figyeljünk egymásra, és ez az odafigyelés tartson egész éven át.
„Hiszem, hogy az egymásra figyelésben és a törődésben rejlik közösségeink biztonsága és ereje.” – zárta a tájékoztatót Csöbör Katalin.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gömörszőlősi Őszelő kulturális nap az ország mesés csücskében, a Szíves Fogadó közösségi ház átadásával és a Gömöri Termékbolt megnyitásával.  …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum