2021. 07. 29. csütörtök

Márta, Flóra
1 EUR 358 HUF
1 GBP 421 HUF

Nehéz úgy a Húsvét megünneplése, ha nem marad pénz ennivalóra

Egyre többen jelentkeznek rászorulóként segélyszervezeteknél olyanok is, akik korábban nem szorultak támogatásra.

Szerencsére nagyon sok szervezet, alapítvány, egyház és magánszemély dolgozik azon, hogy mindenkinek legyen mit letennie a családi asztalra az ünnepek alatt. A Tündérpakk Közhasznú Alapítványhoz érkezett Húsvét előtt 1500 db tojás és több száz kiló tartós élelmiszer a szcientológia önkéntes lelkészektől.
Csokinyulat is vittek a gyerekeknek, a pandémia miatt pedig kézfertőtlenítőt, maszkokat és gumikesztyűket is hozzátettek az adománycsomaghoz. A budapesti Tündérpakk juttatja el az önkéntes lelkészek adományát a rászoruló családoknak.
A szcientológusok 4500 db tojással, és több mint egy tonna tartós élelmiszerrel támogattak rászorulókat csupán az elmúlt egy hét alatt: vidéken és a fővárosban, a Tündérpakk mellett a Vöröskeresztnek, egy katolikus plébánosnak és az Újpalotai Nagycsaládosok Egyesületének adományozva, kitartóan járva az országot, hogy a lehető legtöbb helyre eljusson a segítség Húsvétra.

Több száz rászoruló azért tudja méltó módon megünnepelni a Húsvétot, mert sokak összefogtak, hogy kisegítsék a bajba jutottakat. Jó lenne, ha ez a hajlandóság az összefogásra velünk maradna a vírus után is!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Judy hálás a sorsnak, hogy lánya nem mindenben ütött rá. Az egyik ilyen az alkatuk, igaz újabban Judynak sincs gondja a megjelenésével, hiszen egy tud…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum