2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Ne hagyjuk cserben azokat, akik bajba kerültek a Covid-válság miatt!

Sokak helyzete még mindig nem oldódott meg azok közül, akiket a járvány gazdaságilag komolyan érintett.

Aki nem tudott gyorsan visszatérni a munkahelyére, vagy új állást találni, az súlyos anyagi gondokkal küzdhet. Nem beszélve azok sokaságáról, akik egyedül nevelik gyermekeiket.

Így a segélyszervezeteknek, illetve bárkinek, aki segíteni szeretne, gondolnia kell egy új rászoruló rétegre: azokra, akik a koronavírus következtében teljesen önhibájukon kívül kerültek bajba. Számos olyan szülő, aki eddig mindent meg tudott adni gyermekének, most munkanélkülivé válva rászoruló lett.

Ezért a magyar Szcientológia Önkéntes Lelkészek az egyik legismertebb, legstabilabb, legrégebbi segélyszervezetet, a Vöröskeresztet segítették ismét, hisz őket nagyon sokan keresik és találják meg a bajba jutottak.

Előzetesen megtudakolták, mire van szükség, így ma a Magyar Vöröskereszt Fővárosi Szervezetének két kerületi kirendeltségébe is adományoztak friss gyümölcsöt, csokoládét, száraz tésztát és készétel konzerveket az önkéntes lelkészek.

Adtak még adományként kétszáz darab Hogyan tartsd magadat és másokat egészségesen? kis füzetet, ami a nemzetközileg elfogadott higiéniai szabályokat magyarázza el közérthetően, ábrákkal. Ez segítség lehet egy újabb kitörés megelőzésére az emberek felvilágosításával.


Az összefogás most fontosabb, mint valaha, ezért aki teheti, gondoljon a nagycsaládosok, idősek segítése mellett azokra is, akik egyedül nevelik gyermekeiket. Számos jótékonysági szervezet örül nagyon az adományoknak, hisz a másik oldalon a beérkező igények száma egyenlőre még nem igazán csökkent le. Ha ezt az időszakot egymást segítve közös erővel átvészeljük, akkor az újra munkát találtak már nem fognak segítségre szorulni, és nagyon hálásak lesznek azért, hogy voltak olyanok, akik emberbaráti szeretetből nem hagyták őket lesüllyedni.Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum