2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF

Nagy Anikó után menjen Kásler is!

Jól tette, hogy elmenekült Nagy Anikó volt államtitkár Kásler Miklós és Orbán Viktor közös süllyedő hajójáról.

Az államtitkár lemondása bebizonyította: a Fidesz ismét elbukott az egészségügyi politikájával. A kormánypárt nyolc éve tesz úgy, mintha értene az egészségügyhöz, azonban a valóság az, hogy Orbán Viktort soha sem érdekelte az egészségügy helyzete, soha nem törődött az orvosok és az ápolók létbizonytalanságával, a betegek biztonságával, az intézmények rengeteg adósságával és az egész ágazat egyre mélyülőbb válságával. Nagy Anikó államtitkár rekord gyorsaságú felmondása azt bizonyítja, hogy Orbánt még mindig nem az emberek egészségügyi biztonsága érdekli, hanem csak a foci és az oligarchák luxusajándékai.

Ezúton „gratulálunk” Orbán Viktornak, hogy ismét sikerült az egészségügy megreformálása helyett több hónapot elvesztegetnie az új kormány kialakításával. A miniszterelnök rossz döntést hozott Kásler Miklós kinevezésével, ezért őt is és miniszterét is felszólítjuk a mielőbbi távozásra!

 

Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese és a Népjóléti bizottság alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum