2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Munka helyett segélycsomagokat hozott Csöbör Katalin

Segélycsomagok osztogatásával kampányol Csöbör Katalin az elmúlt 24 év egymást követő Fidesz-MSZP kormányai által kisemmizett lakosság körében, mondta el hétfői sajtótájékoztatóján Badány Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje.
Badány szerint jól látható, hogy mindkét párt versenyfutásba kezdett a cigányság és a puszta létfenntartás határán tengődő magyar lakosság szavazataiért, amelyet megalázó módon ismét segélycsomagokkal próbálnak megszerezni: az egykor a szocialisták által előszeretettel használt kampányfogást mára mind magasabb szinten műveli a Fidesz. Ezt jelzi a közpénzen vásárolt laptopok osztogatása is, amelyre azonban a még kevésbé elszegényített társadalmi célcsoport láthatóan nem volt fogékony – tette hozzá a politikus.

 

A segélyezés műfajából jelesre vizsgázó fideszes országgyűlési képviselők korántsem ilyen aktívak a munkahelyteremtés vonatkozásában – állapította meg Badány, emlékeztetve, az elmúlt 3 évben egyetlen számottevő munkalehetőséget sem sikerült létesíteni Miskolcon. Véleménye szerint a média által propaganda szólamok szintjére emelt Takata megtelepedése sem az „egymás vállát veregető” helyi politikusok eredményes munkáját dicséri: a kormányzat látva a Miskolcon kialakult tarthatatlan helyzetet, központi akarattal ideirányította a japán multit, hogy mentse, ami még menthető, és muníciót adjon a megtépázott tekintélyű városvezetés választási kampányához.

 

A képviselőjelölt hangsúlyozta: a miskolci és zsolcai lakosoknak nem segélycsomagokra és kegyből odavetett laptopokra van szükségük, hanem értékteremtő munkahelyekre, ahol a keresetükből mindezeket belátásuk szerint megvásárolhatják. „Érdeklődve várjuk a választ arra is, hogy a szóban forgó segélycsomagok beszerzése Csöbör Katalin saját jövedelméből vagy közpénzből történt-e” – tette fel a kérdést Badány, aki arra kérte a választókat, hogy április 6-án felelős döntést hozzanak, és „ne adják el gyermekeik jövőjét egy tál lencséért”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek