2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

MSZP:Miért nézik hülyének a miskolciakat?

„Kicsinállak, kishaver!” Ezt üvöltötte Nánási-Kocsis Norbert miskolci fideszes önkormányzati képviselő a csütörtöki miskolci közgyűlést videóra rögzítő aktivistánknak, majd megpróbálta kitekerni a kezéből a kamerát. Az esetről több országos lap, tévé is beszámolt, Pfliegler Péter alpolgármester szerint mégsem ez kelti rossz hírét a városnak. Egy pénteki sajtónyilatkozatában képes volt azt állítani, hogy a polgármester jogszabályellenes ülésvezetése ellen táblák felmutatásával demonstráló MSZP-frakció viselkedése „elriasztja a befektetőket”.
Miskolc alpolgármestere szerint tehát a táblákkal békésen álldogáló ellenzéki politikusok látványa a riasztó, nem pedig a pökhendi, agresszív kormánypárti politikus, aki fenyeget, inzultál egy, a törvényes jogait gyakorló fiatalembert.
Pfliegler Péter röhejes magyarázkodása szerint az őt állítólag megkereső cégek jelezték, az ilyen politikai feszültség számukra gazdasági bizonytalanságot jelent, és ilyen körülmények között nagyon át fogják gondolni, Miskolcon telepedjenek-e le, illetve itt valósítsák-e meg tervezett újabb befektetéseiket.
Az alpolgármester azt hiszi, hogy mindenki hülye ebben a városban? Azt hiszi, az emberek nem tudják, hogy a Fidesz ígért nekik 2010-ben egymillió új munkahelyet? Hogy a Fidesz ígért 33 új befektetőt Miskolcra? Hogy a Fidesz ígérte a DAM újraindítását? Azt hiszi, az emberek nem tudják, hogy kizárólag az országot és a várost uraló Fidesz felelőssége, hogy közel 4 év elteltével ezek csupán üres ígéretek maradt? 
A Fidesz vezette be Miskolcon a telekadót. A Fidesz emelte az ingatlanadót, az idegenforgalmi adót, terjesztette ki az iparűzési adót! A Fidesz teszi befektetésre alkalmatlanná az országot azzal, hogy egyik pillanatról a másikra, gyakran visszamenőleges hatállyal, kénye-kedve szerint extraadót vet ki bárkire, akire akar! A Fidesz teremtette az ország és Miskolc gazdaságában a káoszt, a kiszámíthatatlanságot, a félelmet! A Fidesz tette törvényessé a korrupciót, a Fidesz lopta el a családok ezreinek megélhetést biztosító trafikokat, az állami földeket, s játszotta azokat át haveri körének, az őket kiszolgáló strómanoknak!
Ne jöjjön tehát az alpolgármester azzal a még az emútnyócévezésnél is szánalmasabb magyarázkodással, hogy a táblákkal demonstráló ellenzéki képviselők miatt nem jönnek ide a befektetők, vagy éppen, hogy miattunk menekülnének el innen azok, akik ezt eddig még nem tették meg. Aki erről tehet, az kizárólag az egyebek mellett őt is alpolgármesterré választó párt.
Csak a Fidesz!

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek