2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

MSZP: Orbán retteg a választásoktól

A Fidesz fél a bukástól, ezért tiltotta be azokat a plakátfelületeket, ahol az ellenzéki pártok is megjelenhettek volna. Veres Gábor, a szocialisták napokban kinevezett szóvivője beszélt erről kedden, Budapesten – új tisztségében első alkalommal tartott – sajtótájékoztatóján.

Szerinte a lámpaoszlopokon és az autópályák melletti plakátozást megtiltó kormányzati rendelet „mindennél biztosabb jele” annak, hogy Orbán Viktor kormányfő retteg a választásoktól. Ugyanis így a pártok csak azokon a plakáthelyeken hirdethetnek, amelyek „túlnyomó részét Simicska Lajos tulajdonába adták” – mondta.

Veres Gábor úgy fogalmazott, mindez olyan, mintha a Fidesz még a mérkőzés előtt, az öltözőben eltörné ellenfele lábát. A szóvivő szerint azonban mindez nem hátráltatja majd az ellenzéket, mivel az emberek plakátok nélkül is látják az igazságot, vagyis azt, hogy mi mindent vett tőlük el a Fidesz.

MTI

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…