2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

MSZP: betegekre nincs pénz Miskolcon, hazug sikerpropagandára van

Miskolcon nincs pénz ápolási díjra, ugyanakkor olyan óriásplakátokat helyeztek ki, amelyek a fideszes városvezetőséget dicsőítik, holott az adósságkonszolidációhoz semmi közük nem volt – mondta Gúr Nándor, az MSZP alelnöke, országgyűlési képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján.
A szocialista politikus úgy fogalmazott: Miskolcon a 18 éven felüli, tartós betegek ápolására már nem jut pénz. Tudomása szerint június elsejétől egy foglalkoztatást helyettesítő támogatás formájában lehet hozzájutni az érintetteknek ehhez a 22 ezer 800 forinthoz, amihez viszont regisztráltatniuk kell magukat a munkaügyi központnál.

Az idő rövidsége miatt ezek az emberek várhatóan egy hónap támogatási összeget elveszítenek, ezért július elsejétől kellett volna bevezetni ezt a rendeletet – vélekedett Gúr Nándor, aki szóvá tette, hogy óriásplakátokra viszont van pénze a városnak.

Ezek a vélhetően nem egymillió forintból készült plakátok azt hirdetik, hogy Miskolc korábbi, MSZP-s vezetése alatt mennyi volt a város adóssága, amely mostanra jelentősen csökkent, holott ezért a fideszes városvezetőség semmit nem tett – mondta Gúr Nándor.

– MTI –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…