2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Mit enged és mit nem enged „a Viktor”?

Rubovszky György képviselőként képviselőtársának közügyekről a Parlamentben tett beismerő szavai („magánbeszélgetése”) alapján már világos, hogy Magyarországon mindent Orbán Viktor dönt el egy személyben. Hatévnyi Fidesz-kormányzás után látható, hogy „a Viktor” engedi a mértéktelen korrupciót, 4 millió magyar mélyszegénységben tartását, az egészségügy és az oktatás tönkretételét, a terrorgyanúba keveredett arab üzletemberekkel bizniszelést, az értelmetlen stadionépítéseket.

Ugyanakkor „a Viktor” nem engedi nem csupán Áder János újraválasztását, de nem engedi a Quaestor-ügy feltárását, az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát, a politikusi hozzátartozók vagyonnyilatkozatának nyilvánossá tételét, az offshore-lovagok elleni fellépést és az „elmúltnyolcév” elszámoltatását sem.

Rubovszky György szavai bebizonyították, hogy a magyar politikai döntéshozatalt a Fidesz Orbán Viktor kiskirályságává züllesztette, országgyűlési képviselők helyett pedig csupán gombnyomogató biodíszletek ülnek a kormánypárti padsorokban. Felszólítjuk a Fidesz és a KDNP képviselőit, hogy ilyen viselkedés helyett viselkedjenek választóikért, képviseltjeikért felelős politikusként. Akkor is, ha „a Viktor” nem engedi!

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életének 76. évében elhunyt Venczel Vera Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész - tudatta a Vígszínház szombaton az MTI-vel. …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum