2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Miskolciak tízezreit szívatja a fideszes városvezetés!

Bekövetkezett az, amitől hetek óta tartva figyelmeztet a miskolci MSZP: kivagyiságból, konokságból, a hatalmasokra oly jellemző felsőbbrendűségi komplexustól vezérelve több tízezer miskolci életét keseríti meg a városvezetés, a miskolci fideszes kurzus által kinevezett holdingos és MVK-s agytröszt.
Hiába megannyi felszólítás, hiába a szép szó. A városvezetés, a Miskolc Holding nem hajlandó az MVK-s dolgozóknak megadni azt a bérfejlesztést, amit korábban a Holding igazgatótanácsa megígértek nekik. Még akkor sem, ha mindezzel kockáztatják, hogy a jogos jussukat követelő dolgozók – végső eszközként – sztrájkba lépjenek.

Kiderült, tényleg sztrájkba lépnek.

A sztrájk ugyanakkor nem az MVK-s dolgozók műve; a miskolci utazóközönséget nem ők, hanem a fideszes városvezetés, a kézivezérelt Miskolc Holding szívatja. Ők azok, akik semmit sem tettek a sztrájk megakadályozásért, inkább a diktatúrákra oly jellemző lejárató kampánnyal, az MVK-s dolgozók hiteltelenítésével próbálták elérni, hogy mindez elmaradjon.

Nem marad el. Az agytröszt a jelek szerint képtelen felfogni, hogy ma már sem a megfélemlítés, sem a leszalámizási taktika, sem pedig a boszorkányüldözés nem segít.

Szerencsére még mindig nem késő: ha most végre belátják, hogy tévedtek, s mégis teljesítik a dolgozók jogos követelését, elkerülhető a sztrájk.

Segítségképpen javasoljuk, kérdezzék meg a miskolci Palotaszállóban jelenleg is parádézó fideszes krémet, hátha ők tudják, mit kell ilyenkor tenni.

Nekik talán – a nagy számok törvénye alapján – egy kicsivel több eszük van.

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek