2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Min tipródik még Balog Zoltán?

Már több mint egy hete eredménye kellene, hogy legyen az Országos Mentőszolgálat főigazgatói posztjára kiírt pályázatnak.

Már több mint egy hete tudnia kellene nemcsak az ország lakosainak, de ami még fontosabb, a mentőszolgálat dolgozóinak is, hogy ki lesz a vezetője a szervezetnek 2017-ben. A minisztérium a 253 mentőállomáson szolgáló közel 7800 dolgozóban fokozza napról napra a bizonytalanságot azzal, hogy sokadjára is képtelen dönteni a főigazgató személyéről.

Üzenjük Balog Zoltánnak, döntsön végre és hagyja abba az időhúzást. A mentőszolgálat által évente ellátott 1,1 millió beteget nem szabad a felelőtlen tétovázással további veszélyeknek kitenni, és nem szabad a soha nem látott egységet mutató dolgozók körében a bizonytalanságot növelni. Az egészségügy nem PISA-teszt, itt nincs pótvizsga, nem lehet újból nekifutni a problémák megoldásának. Azonnali és felelős döntésekre van szükség. Ha ezt Balog Zoltán nem tudja megcselekedni, akkor nemcsak oktatáspolitikájának csődje, hanem az egészségügyben mutatott kritikán aluli teljesítménye miatt is le kell mondania.   

Egy Jobbik-kormány alatt ilyen kártékony időhúzás soha sem fog előfordulni, mert a nemzeti néppárt együttérez a mentőszolgálat dolgozóival és megbecsüli munkájukat.

Lukács László György és Rig Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselői

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek