2023. 12. 9. szombat

Natália
1 EUR 382 HUF
1 GBP 446 HUF

Miért titkolózik a bevándorlás-szervező kormány?

A Fidesz változatlanul azt hazudja, hogy senkit nem fogad be, miközben az utóbbi években – Magyarország egyetlen bevándorlás-szervező alakulataként – már 86 ezer migránst telepített hazánkba a KSH adatai alapján. Most derült ki az is, hogy nagy titokban 300 venezuelai embert is befogadtunk. Humanitárius és keresztényi szempontok alapján nem is lenne ezzel gond, kivált, ha igazak azok az információk, amelyek szerint a dél-amerikai országból érkezettek magyar felmenőkkel is rendelkeznek. A probléma azzal van, hogy álságos módon titkolózott a kormány, s ha rajtuk múlik, még most sem hoztak volna nyilvánosságra az ügyben semmilyen információt. Mert Orbán Viktor és fideszes párttársai is érzik, hogy hazug, gyűlöletkeltő kommunikációjukkal nincs összhangban a venezuelaiak befogadása.

Emlékezetesek voltak azok az esetek is, amikor kormánypárti képviselők a tavalyi választási kampányban azzal riogattak minden választókörzetben, hogy elhagyatott telephelyeken, laktanyákban fog az ellenzék migránsokat elhelyezni, amennyiben nem a Fidesz győz.

Miközben tehát a Fidesz gyűlölködik, még hazudik is, amikor arról beszél, hogy egyetlen bevándorlót sem fogad be Magyarország. Valójában tízezrével telepítettek be Orbánék ázsiai és afrikai migránsokat. akik egy részének ingyen utazás, ingyen lakás, ingyen nyelvtanfolyam jár. Milyen kár, hogy ezek a magyar emberek számára mind fizetős szolgáltatások.

A Jobbik a Fidesz-rendszerének bukása után haladéktalanul kivizsgálja a 86 ezer betelepített migráns Magyarországra érkezésének körülményeit és státuszát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek