2022. 05. 17. kedd

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 458 HUF

Mi Hazánk:Tényleg rend van Borsodban?

Arcul csapták választóikat azok a jobbikos, MSZP-s és fideszes képviselők, akik megszavazták a közbiztonsági beszámolót Borsod megyében – mondta sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom megyei elnöke.

Egy olyan megyében, ahol az elmúlt több mint fél évtizedben minden évben meg akartak valakit lincselni a megye útjain. Egy olyan megyében, ahol betonfalat kellett építeni a mélyigénytelen lakók elválasztására. Egy olyan megyében, ahol 2018. első féléves adatai alapján a megyék sorában az egyik legrosszabb a bűnügyi helyzet. Egy olyan megyében, ahol sok rendőrségi feljelentésre “tettes ismeretlen” válasz érkezik. Egy olyan megyében, ahol a cigányok miatt egész városrészek, és települések válnak lakhatatlanná, az ingatlanok értéke a felére csökken és egy élet munkája megy tönkre.
Egy ilyen megyében elfogadni a közbiztonsági beszámolót nem hiba, hanem bűn! Nemet kellett volna mondani, ezzel is jelezve a kormányzat felé, hogy nagy a baj. Egyedül a Mi Hazánk Mozgalom tagja, Pasztorniczky István szavazott nemmel a javaslatra és így egyedül ő állt ki a borsodi emberek mellett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum