2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Mekkora is a valódi foglalkoztatás? Kormánypropaganda, és ami mögötte van

Miközben Magyarországon minden harmadik ember nem talál magának az elsődleges munkaerőpiacon megélhetést biztosító, bejelentett munkahelyet, a közben a kormányzati propaganda sosem látott sikerről harsog.

Azt nevezik sikernek, hogy valóban soha nem látott mértékű állami támogatással, a piaci, versenyszférából gyakorlatilag állami foglalkoztatássá átalakítva valahogy sikerül megőrizniük munkahelyeket, miközben a statisztikában számszerűen kimutatott növekedést egyértelműen a szánalmasan sikerült közfoglalkoztatásban részt vevő és a külföldön munkát vállalni kényszerülő emberek adják. A kormányzati „munkahely-konjunktúra” nem más, mint álságos bűvésztrükk, egyszerű munka-mutyi!

Nézzen szembe a kormány végre a valós munkanélküliséggel: a regisztrált munkanélküliekhez vegye hozzá a rendszerből kiszorultakat, a külföldön dolgozókat és a közfoglalkoztatottakat is! Rémisztő számot fognak kapni, és a dráma az egészben, hogy a négy évvel korábbihoz képest jelentősen romlott a helyzet.

A Jobbik kormányra kerülésekor leszámol az elmúlt 24 évvel, komplex, az egész gazdaságot felölelő fejlesztési, munkahely-teremtési programjával valóban értékteremtő, hosszú távon megélhetést biztosító munkahelyek százezreit fogja létrehozni.

Bertha Szilvia országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek