2021. 07. 26. hétfő

Anna, Anikó
1 EUR 359 HUF
1 GBP 420 HUF

Megvannak a Fidesz-KDNP ajánlószelvényei

Dr. Zsiga Marcell, országgyűlési képviselő, önkormányzati képviselőjelölt és    Molnár Péter a KDNP Miskolc Városi Szervezetének elnöke,önkormányzati képviselőjelölt az alábbi sajtóhírt juttatta el szerkesztőségünkbe:

“Tájékoztatjuk a miskolci választópolgárokat, hogy a Fidesz-KDNP miskolci polgármesterjelöltje, Dr. Kriza Ákos és a FIDESZ-KDNP 20 egyéni képviselőjelöltje leadta az önkormányzati választásokon való induláshoz szükséges ajánlószelvényeket.

Miskolc Megyei Jogú Város Helyi Választási Bizottsága a polgármesterjelöltet és képviselőjelöltjeinket nyilvántartásba vette.

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje így most már hivatalosan is: Dr. Kriza Ákos, a MÁV Rendelőintézet orvos-igazgatója

Képviselőjelöltjeink a választókerületek sorrendjében:

1.    Katona Ferenc
2.    Giákné Bobály Judit
3.    Dr. Gonda Géza
4.    Dr. Nehéz Károly
5.    Kosztica Patrik
6.    Farkas László
7.    Dr. László Judit
8.    Eperjesi Erika
9.    Molnár Péter
10.    Dr. Nánási-Kocsis Norbert
11.    Szabó Sándor
12.    Dr. Kiss János
13.    Kovács Józsefné
14.    Dr. Zsiga Marcell
15.    Benczés Miklós
16.    Gazdusné Pankucsi Katalin
17.    Mellik Béla
18.    Seresné Horváth Zsuzsa
19.    Mándy András
20.    Dr. Kovács László

A Fidesz-KDNP választási együttműködése még soha nem volt ilyen erős Miskolcon. Ezt mutatja az is, hogy Dr. Kriza Ákos polgármesterjelölt, és minden képviselőjelölt a szükséges ajánlás sokszorosát kapta. A város több pontján működő választókerületi irodákat is sok miskolci kereste fel, akik személyesen akarták átadni ajánlószelvényeiket. Köszönet érte!

Az miskolciakkal való találkozások során azt tapasztaltuk, hogy változást akarnak. Nem tudnak, és nem akarnak Káli Sándornak bizalmat szavazni. Ezzel lezárulhat egy sikertelen politikai korszak a város életében.

A „Fontos nekünk…” konzultációsorozat keretében rengeteg választóval találkoztunk, és találkozunk. Őket hallva egyértelmű: Miskolcnak egy új, dinamikus, erős vezetőre van szüksége, aki meghallgatja és meghallja az emberek problémáit, ötleteit. Dr. Kriza Ákos a munkahelyteremtés polgármestere lesz, mert a városban élők szerint is ez az első és legfontosabb feladat. Káli Sándor 8000 új munkahelyet ígért. Nem valósult meg. Ez sem. Sőt! Miskolcon soha nem látott munkanélküliségi mutatókkal számolnak a szakemberek. Káli Sándor és a szocialista városvezetés „elérte”, hogy mára a borsodi megyeszékhely fejlődése leállt, a városok közötti versenyben pedig jócskán alulmaradt.

A Miskolcon letelepedni akaró vállalkozások elmentek mellettünk. A Mercedes végül Kecskemétet, a Ford Kenyhecet (Szlovákia), a MAN Krakkót (Lengyelország) választotta.

De nemcsak a munkahelyteremtés maradt el.

Európa kulturális fővárosa is lehettünk volna, de Káli Sándor gyenge lobbierejének köszönhetően a baranyai megyeszékhely kapta meg a címet.

Miskolc népessége folyamatosan csökken, a lakosság 170 ezer főnél is kevesebb.

A közbiztonság a városban egyre rosszabb, és ez a probléma mára nemcsak a peremkerületeken vagy az Avason jellemző, de a belvárosban is tapasztalható.

A miskolciak azt üzenik, itt az idő a város helyzetének és a városvezetés tevékenységének átértékelésére. A nagy támogatottságú, komoly felhatalmazással rendelkező Fidesz-KDNP kormány segíteni akarja Miskolcot, hogy újra fejlődő, dinamikus várossá válhasson. Dr. Kriza Ákos és a Fidesz-KDNP húsz városi képviselőjelöltje a kormány és a kormányfő maximális támogatását élvezi. Most van igazi esély az újrakezdésre!

Köszönjük a miskolciak ajánlásait, és kérjük, október 3-án szavazzanak a munkahelyteremtés programjára, a Fidesz-KDNP jelöltjeire, és Dr. Kriza Ákos, polgármesterjelöltre!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

PROGRAMAJÁNLÓ 2021. július 26. – augusztus 2. Elaprózódás A PTE-MK szobrászhallgatóinak csoportos kiállítása Időpont: július 29. – augusztus 15.…