2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Megtette a szükséges jogi lépéseket a Jobbik a Fidesz és a Fidelitas ellen

A korábbi gárdakapitány, Kiss Róbert állítólagos embercsempészési ügye kapcsán kiadott, valótlanságoktól hemzsegő kormánypárti sajtóközlemények miatt – ahogyan azt már kilátásba helyezte – a Jobbik megindította a megfelelő jogi eljárásokat.

A hazugságok tételes cáfolatát követően a valótan állítások sorozatát hangoztató Fidesz, illetve a Fidelitas ellen a nemzeti párt előterjesztette a keresetet a Fővárosi Törvényszéken, amelyekben bocsánatkérést, és a pártot ért sérelem megfelelő kompenzálását kéri a bíróságtól.

Mint ismeretes, az illegális bevándorlók beözönlését megakadályozni képtelen Fidesz korábban több ízben is arról beszélt Kiss Róbert ügye kapcsán, hogy a jobbikosok a migránsokkal üzletelnének. A kormánypárt azt a hazug kérdést is feltette, hogy “a törvénytelen bizniszből mekkora összeg folyt be a Jobbik pártkasszájába”. Az igazság ezzel szemben az, hogy Kiss Róbert sohasem volt a Jobbik tagja, de már évek óta a Gárdához sincsen semmi köze. Ráadásul a Fidesz azt is valótlanul állította, hogy Kiss Róbert embercsempészetbe keveredett, hiszen a nyomozó hatóság a sajtóhírek szerint megszüntette ellene a nyomozást.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

8.49

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek